Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дібрівська, Н. В. - Використання наукового методу кластерного аналізу під час проектування технології десертів з нетр...
Дібрівська, Н. В. - Використання наукового методу кластерного аналізу під час проектування технології десертів з нетр...
Книга (аналит. описание)
Автор: Дібрівська, Н. В.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Використання наукового методу кластерного аналізу під час проектування технології десертів з нетр...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дібрівська, Н. В.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Використання наукового методу кластерного аналізу під час проектування технології десертів з нетр...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.421 У67
Дібрівська, Н. В.
Використання наукового методу кластерного аналізу під час проектування технології десертів з нетрадиційної ягідної сировини / Н. В. Дібрівська, Є. В. Жуков, В. С. Ростовський // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.52-56.
ББК 65.421 У67
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Страва : десерт
65.421 У67
Дібрівська, Н. В.
Використання наукового методу кластерного аналізу під час проектування технології десертів з нетрадиційної ягідної сировини / Н. В. Дібрівська, Є. В. Жуков, В. С. Ростовський // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.52-56.
ББК 65.421 У67
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Страва : десерт