Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохіна, М. О. - Вплив борошна гарбузового насіння на структурно-механічні характеристики тіста
Дорохіна, М. О. - Вплив борошна гарбузового насіння на структурно-механічні характеристики тіста
Книга (аналит. описание)
Автор: Дорохіна, М. О.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Вплив борошна гарбузового насіння на структурно-механічні характеристики тіста
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дорохіна, М. О.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Вплив борошна гарбузового насіння на структурно-механічні характеристики тіста
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.421 У67
Дорохіна, М. О.
Вплив борошна гарбузового насіння на структурно-механічні характеристики тіста / М. О. Дорохіна, Н. I. Шаповал, В. М. Буряк // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.62-65.
ББК 65.421 У67
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
65.421 У67
Дорохіна, М. О.
Вплив борошна гарбузового насіння на структурно-механічні характеристики тіста / М. О. Дорохіна, Н. I. Шаповал, В. М. Буряк // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.62-65.
ББК 65.421 У67
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні