Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Капліна, Т. В. - Нова технологія екологізації м"ясних напівфабрикатів
Капліна, Т. В. - Нова технологія екологізації м"ясних напівфабрикатів
Книга (аналит. описание)
Автор: Капліна, Т. В.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Нова технологія екологізації м"ясних напівфабрикатів
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Капліна, Т. В.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Нова технологія екологізації м"ясних напівфабрикатів
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.421 У67
Капліна, Т. В.
Нова технологія екологізації м"ясних напівфабрикатів / Т. В. Капліна // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.65-68.
ББК 65.421 У67
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
65.421 У67
Капліна, Т. В.
Нова технологія екологізації м"ясних напівфабрикатів / Т. В. Капліна // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.65-68.
ББК 65.421 У67
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Виробництво : напівфабрикатів