лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Рибак, Г. М. - Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу

Рибак, Г. М. - Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу

Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Автор: Рибак, Г. М.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Книга (аналит. описание)
65.421 У67

Рибак, Г. М.
Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу / Г. М. Рибак, Г. С. Рибіцька, І. С. Тюрікова // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.69-72.

ББК 65.421 У67

загальний = Продукти (харчування) : смакові (прянощі, приправи)


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі
Немає прим.
Книга

Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі: Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003 р.
ISBN 966-7885-52-6


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.172)