Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Рибак, Г. М. - Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
Рибак, Г. М. - Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
Книга (аналит. описание)
Автор: Рибак, Г. М.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Рибак, Г. М.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.421 У67
Рибак, Г. М.
Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу / Г. М. Рибак, Г. С. Рибіцька, І. С. Тюрікова // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.69-72.
ББК 65.421 У67
загальний = Продукти (харчування) : смакові (прянощі, приправи)
65.421 У67
Рибак, Г. М.
Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу / Г. М. Рибак, Г. С. Рибіцька, І. С. Тюрікова // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.69-72.
ББК 65.421 У67
загальний = Продукти (харчування) : смакові (прянощі, приправи)