Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Зберігання біологічно активних речовин в яблучному соці при вакуумуванні сировини
Хомич, Г. П. - Зберігання біологічно активних речовин в яблучному соці при вакуумуванні сировини
Книга (аналит. описание)
Автор: Хомич, Г. П.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Зберігання біологічно активних речовин в яблучному соці при вакуумуванні сировини
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Г. П.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Зберігання біологічно активних речовин в яблучному соці при вакуумуванні сировини
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.421 У67
Хомич, Г. П.
Зберігання біологічно активних речовин в яблучному соці при вакуумуванні сировини / Г. П. Хомич, Т. Ю. Суткович // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.76-78.
ББК 65.421 У67
загальний = Продукти (харчування) : соки
65.421 У67
Хомич, Г. П.
Зберігання біологічно активних речовин в яблучному соці при вакуумуванні сировини / Г. П. Хомич, Т. Ю. Суткович // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.76-78.
ББК 65.421 У67
загальний = Продукти (харчування) : соки