Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Вплив підвищеного вмісту барвних речовин на біостійкість соку чорної бузини
Хомич, Г. П. - Вплив підвищеного вмісту барвних речовин на біостійкість соку чорної бузини
Книга (аналит. описание)
Автор: Хомич, Г. П.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Вплив підвищеного вмісту барвних речовин на біостійкість соку чорної бузини
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Г. П.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Вплив підвищеного вмісту барвних речовин на біостійкість соку чорної бузини
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.421 У67
Хомич, Г. П.
Вплив підвищеного вмісту барвних речовин на біостійкість соку чорної бузини / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач, Р. М. Фірсова // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.83-86.
ББК 65.421 У67
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Барвники
65.421 У67
Хомич, Г. П.
Вплив підвищеного вмісту барвних речовин на біостійкість соку чорної бузини / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач, Р. М. Фірсова // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.83-86.
ББК 65.421 У67
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Барвники