Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Іванов, О. В. - Використання консервантів під час виробництва м"ясних виробів
Іванов, О. В. - Використання консервантів під час виробництва м"ясних виробів
Книга (аналит. описание)
Автор: Іванов, О. В.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Використання консервантів під час виробництва м"ясних виробів
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Іванов, О. В.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Використання консервантів під час виробництва м"ясних виробів
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.421 У67
Іванов, О. В.
Використання консервантів під час виробництва м"ясних виробів / О. В. Іванов // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – 166-169.
ББК 65.421 У67
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
65.421 У67
Іванов, О. В.
Використання консервантів під час виробництва м"ясних виробів / О. В. Іванов // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – 166-169.
ББК 65.421 У67
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів