Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Луговська, В. Г. - Удосконалення технології сушіння пряної сировини з метою максимального збереження ароматичних реч...
Луговська, В. Г. - Удосконалення технології сушіння пряної сировини з метою максимального збереження ароматичних реч...
Книга (аналит. описание)
Автор: Луговська, В. Г.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Удосконалення технології сушіння пряної сировини з метою максимального збереження ароматичних реч...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Луговська, В. Г.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Удосконалення технології сушіння пряної сировини з метою максимального збереження ароматичних реч...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.421 У67
Луговська, В. Г.
Удосконалення технології сушіння пряної сировини з метою максимального збереження ароматичних речовин / В. Г. Луговська, Г. М. Рибак, В. В. Лоєнко // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.169-173.
ББК 65.421 У67
загальний = Переробка : продукції
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Ароматизатор
65.421 У67
Луговська, В. Г.
Удосконалення технології сушіння пряної сировини з метою максимального збереження ароматичних речовин / В. Г. Луговська, Г. М. Рибак, В. В. Лоєнко // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.169-173.
ББК 65.421 У67
загальний = Переробка : продукції
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Ароматизатор