Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дюкарева, Г. I. - Особливості товарознавчої експертизи сичугового сиру
Дюкарева, Г. I. - Особливості товарознавчої експертизи сичугового сиру
Книга (аналит. описание)
Автор: Дюкарева, Г. I.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Особливості товарознавчої експертизи сичугового сиру
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дюкарева, Г. I.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі. Особливості товарознавчої експертизи сичугового сиру
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.421 У67
Дюкарева, Г. I.
Особливості товарознавчої експертизи сичугового сиру / Г. I. Дюкарева // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.184-187.
ББК 65.421 У67
загальний = Експертиза : товарознавча
загальний = Продукти (харчування) : сир
65.421 У67
Дюкарева, Г. I.
Особливості товарознавчої експертизи сичугового сиру / Г. I. Дюкарева // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : Тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., 19 листоп. 2003 року / відповід. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2003. – С.184-187.
ББК 65.421 У67
загальний = Експертиза : товарознавча
загальний = Продукти (харчування) : сир