Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Роглєв, Х. Й. - Основи готельного менеджменту
Роглєв, Х. Й. - Основи готельного менеджменту
Книга
Автор: Роглєв, Х. Й.
Основи готельного менеджменту: Навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2005 г.
ISBN відсутній
Автор: Роглєв, Х. Й.
Основи готельного менеджменту: Навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2005 г.
ISBN відсутній
Книга
65.432.1-21я73 Р59
Роглєв, Х. Й.
Основи готельного менеджменту : Навч. посібник / Х. Й. Роглєв. – Київ : Кондор, 2005. – 408 с. – На укр. яз. – ISBN 955-8251-74-1 : 31.50.
ББК 65.432.1-21я73 Р59
загальний = Маркетинг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація готельного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Маркетинг готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Професійна етика та етикет в закладах готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Культура готельно-ресторанної справи
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Комунікативний менеджмент у готельному та ресторанному господарстві
загальний = Послуги : готельні
загальний = Ресурси : матеріальні
загальний = Технологія : інформаційна
загальний = Менеджмент : якості
загальний = Механізм : фінансовий
загальний = Бізнес : готельний
загальний = Структура : організаційна
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
327652 Загальний читальний зал
327653 Загальний читальний зал
327654 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
327646 Навч. абонемент
327647 Навч. абонемент
327648 Навч. абонемент
327649 Навч. абонемент
327650 Навч. абонемент
327655 Навч. абонемент
338889 Навч. абонемент
327651 Читальний зал для науковців
65.432.1-21я73 Р59
Роглєв, Х. Й.
Основи готельного менеджменту : Навч. посібник / Х. Й. Роглєв. – Київ : Кондор, 2005. – 408 с. – На укр. яз. – ISBN 955-8251-74-1 : 31.50.
ББК 65.432.1-21я73 Р59
загальний = Маркетинг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація готельного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Маркетинг готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Професійна етика та етикет в закладах готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Культура готельно-ресторанної справи
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Комунікативний менеджмент у готельному та ресторанному господарстві
загальний = Послуги : готельні
загальний = Ресурси : матеріальні
загальний = Технологія : інформаційна
загальний = Менеджмент : якості
загальний = Механізм : фінансовий
загальний = Бізнес : готельний
загальний = Структура : організаційна
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
327652 Загальний читальний зал
327653 Загальний читальний зал
327654 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
327646 Навч. абонемент
327647 Навч. абонемент
327648 Навч. абонемент
327649 Навч. абонемент
327650 Навч. абонемент
327655 Навч. абонемент
338889 Навч. абонемент
327651 Читальний зал для науковців