Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Носов, О. А. - Методика балльной оценки качества помадных конфет
Носов, О. А. - Методика балльной оценки качества помадных конфет
Статья
Автор: Носов, О. А.
Кондитерское производство. Методика балльной оценки качества помадных конфет
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Носов, О. А.
Кондитерское производство. Методика балльной оценки качества помадных конфет
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Носов, О. А.
Методика балльной оценки качества помадных конфет / О. А. Носов, Е. В. Носова, О. Н. Елисеев, С. О. Климова // Кондитерское производство. – 06/2005. – N2. – С.50-51. – На рус. яз.
загальний = Економіка Росії
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Методика : оцінки
Носов, О. А.
Методика балльной оценки качества помадных конфет / О. А. Носов, Е. В. Носова, О. Н. Елисеев, С. О. Климова // Кондитерское производство. – 06/2005. – N2. – С.50-51. – На рус. яз.
загальний = Економіка Росії
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Якість : продукції
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Методика : оцінки