Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шаповал, Т. I. - Виробництво картоплепродуктів у заготовочних цехах підприємств громадського харчування
Шаповал, Т. I. - Виробництво картоплепродуктів у заготовочних цехах підприємств громадського харчування
Книга (аналит. описание)
Автор: Шаповал, Т. I.
Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і.... Виробництво картоплепродуктів у заготовочних цехах підприємств громадського харчування
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Шаповал, Т. I.
Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і.... Виробництво картоплепродуктів у заготовочних цехах підприємств громадського харчування
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.9(4Укр)424
Шаповал, Т. I.
Виробництво картоплепродуктів у заготовочних цехах підприємств громадського харчування / Т. I. Шаповал, О. В. Іванова, В. Д. Карпенко // Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і особливості організації : Матеріали науково-практичної конференції 27-28 листопада 1997 року / О. П. Шеляков, В. М. Оберемок, Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, Г. О. Нікітіна, В. I. Беляєва. – Київ : ПКI, 1998 (; Полтава). – С.58-60.
ББК 65.9(4Укр)424
загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Харчування : громадське
65.9(4Укр)424
Шаповал, Т. I.
Виробництво картоплепродуктів у заготовочних цехах підприємств громадського харчування / Т. I. Шаповал, О. В. Іванова, В. Д. Карпенко // Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і особливості організації : Матеріали науково-практичної конференції 27-28 листопада 1997 року / О. П. Шеляков, В. М. Оберемок, Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, Г. О. Нікітіна, В. I. Беляєва. – Київ : ПКI, 1998 (; Полтава). – С.58-60.
ББК 65.9(4Укр)424
загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Харчування : громадське