Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Жук, В. А. - Товарознавчо-технологічні властивості яблук і ефективність роботи малих підприємств
Жук, В. А. - Товарознавчо-технологічні властивості яблук і ефективність роботи малих підприємств
Книга (аналит. описание)
Автор: Жук, В. А.
Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і.... Товарознавчо-технологічні властивості яблук і ефективність роботи малих підприємств
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Жук, В. А.
Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і.... Товарознавчо-технологічні властивості яблук і ефективність роботи малих підприємств
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.91
Жук, В. А.
Товарознавчо-технологічні властивості яблук і ефективність роботи малих підприємств / В. А. Жук, О. А. Рєзник // Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і особливості організації : Матеріали науково-практичної конференції 27-28 листопада 1997 року / О. П. Шеляков, В. М. Оберемок, Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, Г. О. Нікітіна, В. I. Беляєва. – Київ : ПКI, 1998 (; Полтава). – С.64-67.
ББК 36.91
загальний = Переробка : плодів
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Плоди : яблуко
36.91
Жук, В. А.
Товарознавчо-технологічні властивості яблук і ефективність роботи малих підприємств / В. А. Жук, О. А. Рєзник // Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і особливості організації : Матеріали науково-практичної конференції 27-28 листопада 1997 року / О. П. Шеляков, В. М. Оберемок, Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, Г. О. Нікітіна, В. I. Беляєва. – Київ : ПКI, 1998 (; Полтава). – С.64-67.
ББК 36.91
загальний = Переробка : плодів
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Плоди : яблуко