Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах
Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах
Книга
Автор:
Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах: Підручник
Видавництво: Центр навч. л-ри, 2005 г.
ISBN 966-364-093-6
Автор:
Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах: Підручник
Видавництво: Центр навч. л-ри, 2005 г.
ISBN 966-364-093-6
Книга
36.81я73 З-14
Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : Підручник / Л. Л. Товажнянський, Л. Л. Бухкало, П. О. Капустенко, Є. I. Орлова. – Київ : Центр навч. л-ри, 2005. – 496 с. – На укр. яз. – ISBN 966-364-093-6 : 28.80.
ББК 36.81я73 З-14
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальна технологія харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійно-орієнтованих дисциплін : Базова частина : Теоретичні основи технології харчових виробництв
загальний = Сировина
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Продукти (харчування) : цукор
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : бродильне
загальний = Продукти (харчування) : пиво
загальний = Продукти (харчування) : безалкогольні напої
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Обладнання : теплове
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Виробництво : крохмале-мелясове
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
Житомирська філія
329612 Загальний читальний зал
329613 Загальний читальний зал
329614 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
329611 Навч. абонемент
330462 Навч. абонемент
351851 Навч. абонемент
329615 Читальний зал для науковців
36.81я73 З-14
Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : Підручник / Л. Л. Товажнянський, Л. Л. Бухкало, П. О. Капустенко, Є. I. Орлова. – Київ : Центр навч. л-ри, 2005. – 496 с. – На укр. яз. – ISBN 966-364-093-6 : 28.80.
ББК 36.81я73 З-14
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальна технологія харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійно-орієнтованих дисциплін : Базова частина : Теоретичні основи технології харчових виробництв
загальний = Сировина
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Продукти (харчування) : цукор
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : бродильне
загальний = Продукти (харчування) : пиво
загальний = Продукти (харчування) : безалкогольні напої
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Обладнання : теплове
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Виробництво : крохмале-мелясове
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
Житомирська філія
329612 Загальний читальний зал
329613 Загальний читальний зал
329614 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
329611 Навч. абонемент
330462 Навч. абонемент
351851 Навч. абонемент
329615 Читальний зал для науковців