Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Хомич, Г. А. - Исследование методов предварительной обработки ягод черной смородини при производстве натуральног...
Хомич, Г. А. - Исследование методов предварительной обработки ягод черной смородини при производстве натуральног...
Книга (аналит. описание)
Автор: Хомич, Г. А.
Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і.... Исследование методов предварительной обработки ягод черной смородини при производстве натуральног...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Г. А.
Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і.... Исследование методов предварительной обработки ягод черной смородини при производстве натуральног...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.88
Хомич, Г. А.
Исследование методов предварительной обработки ягод черной смородини при производстве натурального сока / Г. А. Хомич, В. Н. Оберемок, Г. Е. Дубова // Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і особливості організації : Матеріали науково-практичної конференції 27-28 листопада 1997 року / О. П. Шеляков, В. М. Оберемок, Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, Г. О. Нікітіна, В. I. Беляєва. – Київ : ПКI, 1998 (; Полтава). – С.102-107. – На рус. яз.
ББК 36.88
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
36.88
Хомич, Г. А.
Исследование методов предварительной обработки ягод черной смородини при производстве натурального сока / Г. А. Хомич, В. Н. Оберемок, Г. Е. Дубова // Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і особливості організації : Матеріали науково-практичної конференції 27-28 листопада 1997 року / О. П. Шеляков, В. М. Оберемок, Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, Г. О. Нікітіна, В. I. Беляєва. – Київ : ПКI, 1998 (; Полтава). – С.102-107. – На рус. яз.
ББК 36.88
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв