Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохін, В. О. - Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
Дорохін, В. О. - Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
Книга (аналит. описание)
Автор: Дорохін, В. О.
Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і.... Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дорохін, В. О.
Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і.... Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.424
Дорохін, В. О.
Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів / В. О. Дорохін, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник // Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і особливості організації : Матеріали науково-практичної конференції 27-28 листопада 1997 року / О. П. Шеляков, В. М. Оберемок, Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, Г. О. Нікітіна, В. I. Беляєва. – Київ : ПКI, 1998 (; Полтава). – С.195-199. – На укр. яз.
ББК 65.424
загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Харчування : громадське
загальний = Страва : м'ясна
65.424
Дорохін, В. О.
Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів / В. О. Дорохін, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник // Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і особливості організації : Матеріали науково-практичної конференції 27-28 листопада 1997 року / О. П. Шеляков, В. М. Оберемок, Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, Г. О. Нікітіна, В. I. Беляєва. – Київ : ПКI, 1998 (; Полтава). – С.195-199. – На укр. яз.
ББК 65.424
загальний = Економіка : громадського харчування
загальний = Харчування : громадське
загальний = Страва : м'ясна