Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Клименко, М. М. - Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості
Клименко, М. М. - Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості
Книга
Автор: Клименко, М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості: Навч. посібник
Видавництво: Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-1-8
Автор: Клименко, М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості: Навч. посібник
Видавництво: Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-1-8
Книга
36.92-022я73 К49
Клименко, М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості : Навч. посібник / М. М. Клименко, В. М. Пасічний, М. М. Масліков. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 384 с. – На укр. яз. – ISBN 966-86090-1-8 : 64.80.
ББК 36.92-022я73 К49
загальний = Комплекс : аграрно-промисловий
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Обладнання : холодильне
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Проектування : підприємства
загальний = Підприємство : переробне
Навч. абонемент
330225 Навч. абонемент
330221 ЧЗ1
330222 ЧЗ1
330223 ЧЗ1
330224 ЧЗ3
36.92-022я73 К49
Клименко, М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості : Навч. посібник / М. М. Клименко, В. М. Пасічний, М. М. Масліков. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 384 с. – На укр. яз. – ISBN 966-86090-1-8 : 64.80.
ББК 36.92-022я73 К49
загальний = Комплекс : аграрно-промисловий
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Обладнання : холодильне
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Проектування : підприємства
загальний = Підприємство : переробне
Навч. абонемент
330225 Навч. абонемент
330221 ЧЗ1
330222 ЧЗ1
330223 ЧЗ1
330224 ЧЗ3