Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Клименко, М. М. - Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості
Клименко, М. М. - Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості
Книга
Автор: Клименко, М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості: Навч. посібник
Видавництво: Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-1-8
Автор: Клименко, М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості: Навч. посібник
Видавництво: Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-1-8
Книга
36.92-022я73 К49
Клименко, М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості : Навч. посібник / М. М. Клименко, В. М. Пасічний, М. М. Масліков. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 384 с. – На укр. яз. – ISBN 966-86090-1-8 : 64.80.
ББК 36.92-022я73 К49
загальний = Комплекс : аграрно-промисловий
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Обладнання : холодильне
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Проектування : підприємства
загальний = Підприємство : переробне
330221 Загальний читальний зал
330222 Загальний читальний зал
330223 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
330225 Навч. абонемент
330224 Читальний зал для науковців
36.92-022я73 К49
Клименко, М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості : Навч. посібник / М. М. Клименко, В. М. Пасічний, М. М. Масліков. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 384 с. – На укр. яз. – ISBN 966-86090-1-8 : 64.80.
ББК 36.92-022я73 К49
загальний = Комплекс : аграрно-промисловий
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Обладнання : холодильне
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Проектування : підприємства
загальний = Підприємство : переробне
330221 Загальний читальний зал
330222 Загальний читальний зал
330223 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
330225 Навч. абонемент
330224 Читальний зал для науковців