Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Мельник, О. Ю. - Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...
Мельник, О. Ю. - Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...
Автореферат/Диссертация
Автор: Мельник, О. Ю.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...: Автореф. дис.: 05.18.01
Видавництво: Нац. ун-т харч. технологій, 2005 г.
ISBN відсутній
Автор: Мельник, О. Ю.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...: Автореф. дис.: 05.18.01
Видавництво: Нац. ун-т харч. технологій, 2005 г.
ISBN відсутній
Автореферат
36.97 М48
Мельник, О. Ю.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування : Автореф. дис.: 05.18.01 / О. Ю. Мельник. – Київ : Нац. ун-т харч. технологій, 2005. – 20 с. – На укр. яз.
ББК 36.97 М48
загальний = Продукти (харчування) : концентрати
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Домішок : харчовий
бр.8256 ЧЗ3
36.97 М48
Мельник, О. Ю.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування : Автореф. дис.: 05.18.01 / О. Ю. Мельник. – Київ : Нац. ун-т харч. технологій, 2005. – 20 с. – На укр. яз.
ББК 36.97 М48
загальний = Продукти (харчування) : концентрати
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Домішок : харчовий
бр.8256 ЧЗ3