Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]
Хомич, Г. П. - Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]
Книга
Автор: Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2008 г.
ISBN відсутній
Книга
Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач. – 2008. – Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів
загальний = Технологія
загальний = Продукт : тваринництва
загальний = Система : кредитно-модульна
Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач. – 2008. – Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів
загальний = Технологія
загальний = Продукт : тваринництва
загальний = Система : кредитно-модульна