Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: П'ятницька, Г. Т. - Управління співвідношенням "Якість" - "ціна" у сфері ресторанного господарства
П'ятницька, Г. Т. - Управління співвідношенням "Якість" - "ціна" у сфері ресторанного господарства
Книга (аналит. описание)
Автор: П'ятницька, Г. Т.
Торгівля і ринок України. Вип. 16. Т. II. Управління співвідношенням "Якість" - "ціна" у сфері ресторанного господарства
б.г.
ISBN відсутній
Автор: П'ятницька, Г. Т.
Торгівля і ринок України. Вип. 16. Т. II. Управління співвідношенням "Якість" - "ціна" у сфері ресторанного господарства
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.9(4Укр)421 Т60
П'ятницька, Г. Т.
Управління співвідношенням "Якість" - "ціна" у сфері ресторанного господарства / Г. Т. П'ятницька // Торгівля і ринок України. Вип. 16. Т. II : Темат. зб. наук. праць / Ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2004. – С.415-422. – На укр. яз.
ББК 65.9(4Укр)421 Т60
загальний = Економіка України
загальний = Ціна
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Управління : якістю
65.9(4Укр)421 Т60
П'ятницька, Г. Т.
Управління співвідношенням "Якість" - "ціна" у сфері ресторанного господарства / Г. Т. П'ятницька // Торгівля і ринок України. Вип. 16. Т. II : Темат. зб. наук. праць / Ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2004. – С.415-422. – На укр. яз.
ББК 65.9(4Укр)421 Т60
загальний = Економіка України
загальний = Ціна
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Управління : якістю