Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Плахотін, В. Я. - Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Плахотін, В. Я. - Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Книга
Автор: Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Видавництво: Центр навч. л-ри, 2006 г.
ISBN 966-364-175-4
Автор: Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Видавництво: Центр навч. л-ри, 2006 г.
ISBN 966-364-175-4
Книга
36-1я73 П37
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв : Навч. посібник / В. Я. Плахотін, І. С. Тюрікова, Г. П. Хомич. – Київ : Центр навч. л-ри, 2006. – 640 с. + [Електрон. зміст]. – На укр. яз. – ISBN 966-364-175-4 : 28.80.
ББК 36-1я73 П37
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Технічне забезпечення підприємства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальна технологія харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійно-орієнтованих дисциплін : Базова частина : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні технології зберігання та переробки плодів і овочів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Теоретичні і прикладні проблеми технології харчування
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування : Якість та безпека харчових продуктів
загальний = Сертифікація
загальний = Сировина
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Склад : хімічний
загальний = Вітаміни
загальний = Ферменти
загальний = Якість : продукції
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Забруднення : радіаційне
загальний = Управління : якістю
загальний = Технологія : консервування
загальний = Продукти (харчування) : вода
загальний = Стандартизація
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Барвники
загальний = Біохімія
Житомирська філія
330806 Загальний читальний зал
330807 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
Харківська філія
Черкаська філія
330808 Читальний зал для науковців
330809 Читальний зал для науковців
330810 Читальний зал для науковців
36-1я73 П37
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв : Навч. посібник / В. Я. Плахотін, І. С. Тюрікова, Г. П. Хомич. – Київ : Центр навч. л-ри, 2006. – 640 с. + [Електрон. зміст]. – На укр. яз. – ISBN 966-364-175-4 : 28.80.
ББК 36-1я73 П37
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Технічне забезпечення підприємства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальна технологія харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійно-орієнтованих дисциплін : Базова частина : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні технології зберігання та переробки плодів і овочів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Теоретичні і прикладні проблеми технології харчування
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування : Якість та безпека харчових продуктів
загальний = Сертифікація
загальний = Сировина
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Склад : хімічний
загальний = Вітаміни
загальний = Ферменти
загальний = Якість : продукції
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Забруднення : радіаційне
загальний = Управління : якістю
загальний = Технологія : консервування
загальний = Продукти (харчування) : вода
загальний = Стандартизація
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Барвники
загальний = Біохімія
Житомирська філія
330806 Загальний читальний зал
330807 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
Харківська філія
Черкаська філія
330808 Читальний зал для науковців
330809 Читальний зал для науковців
330810 Читальний зал для науковців