лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Плахотін, В. Я. - Теоретичні основи технологій харчових виробництв

Плахотін, В. Я. - Теоретичні основи технологій харчових виробництв

Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Доступно
 201 з 201
Книга
Автор: Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Видавництво: Центр навч. л-ри, 2006 г.
ISBN 966-364-175-4

повний текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
36-1я73 П37

Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв : Навч. посібник / В. Я. Плахотін, І. С. Тюрікова, Г. П. Хомич. – Київ : Центр навч. л-ри, 2006. – 640 с. + [Електрон. зміст]. – На укр. яз. – ISBN 966-364-175-4 : 28.80.

ББК 36-1я73 П37

Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Технічне забезпечення підприємства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальна технологія харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійно-орієнтованих дисциплін : Базова частина : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні технології зберігання та переробки плодів і овочів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Теоретичні і прикладні проблеми технології харчування
Загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування : Якість та безпека харчових продуктів
Загальний = Сертифікація
Загальний = Сировина
Загальний = Сировина : рослинна
Загальний = Склад : хімічний
Загальний = Вітаміни
Загальний = Ферменти
Загальний = Якість : продукції
Загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
Загальний = Зберігання : продуктів твариництва
Загальний = Технологія : приготування їжі
Загальний = Забруднення : радіаційне
Загальний = Управління : якістю
Загальний = Технологія : консервування
Загальний = Продукти (харчування) : вода
Загальний = Стандартизація
Загальний = Харчування : раціональне
Загальний = Домішок : харчовий
Загальний = Барвники
Загальний = Біохімія

Житомирська філія
330806 Загальний читальний зал
330807 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
Харківська філія
Черкаська філія
330808 Читальний зал для науковців
330809 Читальний зал для науковців
330810 Читальний зал для науковців


Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Молоко і молочні продукти як харчова сировина
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Молоко і молочні продукти як харчова сировина
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.91)