лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Бірта, Г. О. - Вплив генетичних та паратипічних факторів на якість м'ясо-сальної продукції свинарства [Текст] + ...

Бірта, Г. О. - Вплив генетичних та паратипічних факторів на якість м'ясо-сальної продукції свинарства [Текст] + ...

Вплив генетичних та паратипічних факторів на якість м'ясо-сальної продукції свинарства [Текст] + ...
Доступно
 5 з 5
Книга
Автор: Бірта, Г. О.
Вплив генетичних та паратипічних факторів на якість м'ясо-сальної продукції свинарства [Текст] + ...: монографія
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN відсутній

повний текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
46.5-3 Б64

Бірта, Г. О.
Вплив генетичних та паратипічних факторів на якість м'ясо-сальної продукції свинарства [Текст] + [Електрон. ресурс] : монографія / Г. О. Бірта. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. – 250 с. – На укр. яз. – ISBN 966-7971-65-6 : 23.08.

ББК 46.5-3 Б64

загальний = Експертиза : ветеринарна
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Вирощування : свиней
загальний = Продуктивність
загальний = Продукція : сільськогосподарська
загальний = Продукт : тваринництва
загальний = Управління : якістю
загальний = Сировина : жирова
загальний = Сировина : тваринного походження
загальний = Хвороба : тварин
загальний = Санітарія : ветеринарна

346591 Загальний читальний зал
346592 Загальний читальний зал
346594 Наук. абонемент
346595 Наук. абонемент
346593 Читальний зал для науковців



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.83)