Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дмитриченко, М. И. - Товароведение и экспертиза пищевых жиров, молока и молочных продуктов + [Електрон. ресурс]
Дмитриченко, М. И. - Товароведение и экспертиза пищевых жиров, молока и молочных продуктов + [Електрон. ресурс]
Книга
Автор: Дмитриченко, М. И.
Товароведение и экспертиза пищевых жиров, молока и молочных продуктов + [Електрон. ресурс]: Учеб. пособие
Видавництво: Питер, 2004 г.
ISBN 5-947236-80-X
Автор: Дмитриченко, М. И.
Товароведение и экспертиза пищевых жиров, молока и молочных продуктов + [Електрон. ресурс]: Учеб. пособие
Видавництво: Питер, 2004 г.
ISBN 5-947236-80-X
Книга
65.421.51я73 Д53
Дмитриченко, М. И.
Товароведение и экспертиза пищевых жиров, молока и молочных продуктов + [Електрон. ресурс] : Учеб. пособие / М. И. Дмитриченко, Т. В. Пилипенко. – Санкт-Петербург : Питер, 2004. – 352 с. – Способ доступа: Электрон. чит. зал ПУСКУ. – На рус. яз. – ISBN 5-947236-80-X : 34.08.
ББК 65.421.51я73 Д53
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Ідентифікація товарів
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Продукти (харчування) : молочні
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Упаковка
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Асортимент
загальний = Виробництво : морозива
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Ідентифікація : товарів
загальний = Фальсифікація : товарів
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів)
329408 Загальний читальний зал
65.421.51я73 Д53
Дмитриченко, М. И.
Товароведение и экспертиза пищевых жиров, молока и молочных продуктов + [Електрон. ресурс] : Учеб. пособие / М. И. Дмитриченко, Т. В. Пилипенко. – Санкт-Петербург : Питер, 2004. – 352 с. – Способ доступа: Электрон. чит. зал ПУСКУ. – На рус. яз. – ISBN 5-947236-80-X : 34.08.
ББК 65.421.51я73 Д53
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Ідентифікація товарів
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Продукти (харчування) : молочні
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Зберігання : продуктів рослинництва
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Упаковка
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Асортимент
загальний = Виробництво : морозива
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Ідентифікація : товарів
загальний = Фальсифікація : товарів
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів)
329408 Загальний читальний зал