Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шумило, Г. I. - Технологія приготування їжі + [Електрон. ресурс]
Шумило, Г. I. - Технологія приготування їжі + [Електрон. ресурс]
Книга
Автор: Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі + [Електрон. ресурс]: Навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2003 г.
ISBN 966-8251-06-7
Автор: Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі + [Електрон. ресурс]: Навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2003 г.
ISBN 966-8251-06-7
Книга
36.99я722 Ш96
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі + [Електрон. ресурс] : Навч. посібник / Г. I. Шумило. – Київ : Кондор, 2003. – 506 с. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз. – ISBN 966-8251-06-7 : 17.60.
ББК 36.99я722 Ш96
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Харчування : громадське
загальний = Переробка : овочів
загальний = Переробка : грибів
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Продукти (харчування) : риба
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Переробка : риби
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Переробка : птиці
загальний = Страва : перша
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Овочі : картопля
загальний = Страва : з овочів
загальний = Страва : з грибів
загальний = Страва : з риби
загальний = Страва : м'ясна
загальний = Страва : з птиці
загальний = Переробка : яєць
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Продукти (харчування) : салат
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Продукти (харчування) : чай
загальний = Продукти (харчування) : кава
загальний = Продукти (харчування) : заморожені
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Харчування : лікувальне
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Харчування : дитяче
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Ресурсозберігаючи технології підприємств харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Теоретичні і прикладні проблеми технології харчування
329704 Загальний читальний зал
343517 Навч. абонемент
36.99я722 Ш96
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі + [Електрон. ресурс] : Навч. посібник / Г. I. Шумило. – Київ : Кондор, 2003. – 506 с. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз. – ISBN 966-8251-06-7 : 17.60.
ББК 36.99я722 Ш96
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Харчування : громадське
загальний = Переробка : овочів
загальний = Переробка : грибів
загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Продукти (харчування) : риба
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Переробка : риби
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Переробка : птиці
загальний = Страва : перша
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Овочі : картопля
загальний = Страва : з овочів
загальний = Страва : з грибів
загальний = Страва : з риби
загальний = Страва : м'ясна
загальний = Страва : з птиці
загальний = Переробка : яєць
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Продукти (харчування) : салат
загальний = Продукти (харчування) : напої
загальний = Продукти (харчування) : чай
загальний = Продукти (харчування) : кава
загальний = Продукти (харчування) : заморожені
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Харчування : лікувальне
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Харчування : дитяче
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Ресурсозберігаючи технології підприємств харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Теоретичні і прикладні проблеми технології харчування
329704 Загальний читальний зал
343517 Навч. абонемент