Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Олійник, Л. Б. - Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]
Олійник, Л. Б. - Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]
Книга
Автор: Олійник, Л. Б.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Олійник, Л. Б.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
2004 г.
ISBN відсутній
Книга
Олійник, Л. Б.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс] : Опорний конспект лекцій / Л. Б. Олійник. – 2004. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія галузі
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Технологія : консервування
Олійник, Л. Б.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс] : Опорний конспект лекцій / Л. Б. Олійник. – 2004. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія галузі
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Технологія : консервування