лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Олійник, Л. Б. - Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]

Олійник, Л. Б. - Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]

Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Автор: Олійник, Л. Б.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
2004 г.
ISBN відсутній

повний текст

На полку На полку


Книга

Олійник, Л. Б.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс] : Опорний конспект лекцій / Л. Б. Олійник. – 2004. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.


Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія галузі
Загальний = Переробка : м'яса
Загальний = Технологія : консервування



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.89)