лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Дубініна, А. А. - Азотвмісні шкідливі речовини в харчових продуктах : Нітрати, нітрити, нітрозаміни

Дубініна, А. А. - Азотвмісні шкідливі речовини в харчових продуктах : Нітрати, нітрити, нітрозаміни

Азотвмісні шкідливі речовини в харчових продуктах : Нітрати, нітрити, нітрозаміни
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Автор: Дубініна, А. А.
Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів. Азотвмісні шкідливі речовини в харчових продуктах : Нітрати, нітрити, нітрозаміни
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Книга (аналит. описание)
51.23 Т50

Дубініна, А. А.
Азотвмісні шкідливі речовини в харчових продуктах : Нітрати, нітрити, нітрозаміни / А. А. Дубініна, Л. П. Малюк, Г. А. Селютіна, [та ін.] // Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів : Монографія / А. А. Дубініна, Л. П. Малюк, Г. А. Селютіна, [та ін.]. – Київ : Професіонал, 2005. – С.14-33. – На укр. яз.

ББК 51.23 Т50

загальний = Економіка України
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Речовина : шкідлива


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів
Немає прим.
Книга

Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів: Монографія
Професіонал, 2005 р.
ISBN 966-85567-6-3

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.89)