Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Тезаурус - Рубрика: Базова частина
Рубрика: Базова частина
Рубрики--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
Сторінка 6 з 57, показані записи 25 із 1416
Заголовок рубрики | Див. також | Підрубрики | Документи | |
---|---|---|---|---|
у рубриці | з урахуванням підрубрик | |||
Експертиза в митній справі та міжнародній торгівлі | 13 | |||
Митна справа | 17 | |||
Охорона праці в митних органах | 7 | |||
Митна логістика | 4 | |||
Людський розвиток | 6 | |||
Моделювання економічних, екологічних та соціальних процесів | 8 | |||
Організаційна поведінка | 21 | |||
Управління виробничими групами | 6 | |||
Управління конфліктами | 18 | |||
Основи підприємництва | 29 | |||
Основи фізіології та гігієни харчування | 18 | |||
Теоретичні основи технології харчових виробництв | 14 | |||
Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю | 24 | |||
Технологія галузі | 14 | |||
Основи охорони праці | 12 | |||
Технологічне обладнання галузі | 28 | |||
Проектування підприємств з основами САПР | 12 | |||
Харчові технології | 25 | |||
Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва | 14 | |||
Холодильне обладнання харчових виробництв | 18 | |||
Загальна технологія харчових виробництв | 29 | |||
Фізіологія харчування | 19 | |||
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства | 16 | |||
Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР | 7 | |||
Контролінг | 17 |