Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: Харчування
Рубрики
--> Харчування
Друк списку
--> Харчування
Рубрика
- Назва:
- Харчування
Друк списку
Пов'язані описи:
Книга (аналіт. опис)
Дубініна, А. А.
Речовини з відносно невисоким ступенем шкідливого впливу на організм людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дубініна, А. А.
Речовини з відносно невисоким ступенем шкідливого впливу на організм людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Сахно, Н. М.
Традиційні страви української кухні у сучасному житті мешканців Полтавського регіону. Частина I. ...
б.р.
ISBN відсутній
Сахно, Н. М.
Традиційні страви української кухні у сучасному житті мешканців Полтавського регіону. Частина I. ...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Сахно, Н.
Традиційні страви української кухні у сучасному житті мешканців Полтавського регіону. Частина II....
б.р.
ISBN відсутній
Сахно, Н.
Традиційні страви української кухні у сучасному житті мешканців Полтавського регіону. Частина II....
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Березова, С.
Документування вимог до персоналу техслужби харчового підприємства [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Березова, С.
Документування вимог до персоналу техслужби харчового підприємства [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Гончар, Д.
Закриття закладу харчування: виявлено Campylobacter jejuni [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гончар, Д.
Закриття закладу харчування: виявлено Campylobacter jejuni [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Економічний та соціальний аспекти використання культивованих харчових продуктів в закладах індуст...
б.р.
ISBN відсутній
Економічний та соціальний аспекти використання культивованих харчових продуктів в закладах індуст...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Підвищення ефективності діяльності підприємств індустрії гостинності за рахунок організації міні-...
б.р.
ISBN відсутній
Підвищення ефективності діяльності підприємств індустрії гостинності за рахунок організації міні-...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Капрельянц, Л. В.
Функції їжі, теоретичні аспекти та гігієнічні основи харчування
б.р.
ISBN відсутній
Капрельянц, Л. В.
Функції їжі, теоретичні аспекти та гігієнічні основи харчування
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Ozyurt, V.
By-products of processing carob molasses as sources of dietary fibre and polyphenols [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Ozyurt, V.
By-products of processing carob molasses as sources of dietary fibre and polyphenols [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Improvement of the recipe composition of special-purpose gluten-free chocolate muffins [Text]
Удосконалення рецептурного складу шоколадного кексу "Глютен-фрі" спеціального призначення
б.р.
ISBN відсутній
Improvement of the recipe composition of special-purpose gluten-free chocolate muffins [Text]
Удосконалення рецептурного складу шоколадного кексу "Глютен-фрі" спеціального призначення
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
The improvement of the water treatment technology for the kvass production [Text]
б.р.
ISBN відсутній
The improvement of the water treatment technology for the kvass production [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Гаубер-Швенк, Габі
Харчування [Текст]: dtv-Atlas : пер. з нім
Знання-Прес, 2004 р.
ISBN 966-7767-65-5
Гаубер-Швенк, Габі
Харчування [Текст]: dtv-Atlas : пер. з нім
Знання-Прес, 2004 р.
ISBN 966-7767-65-5