Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: смородина
Рубрики
--> Ягода
----> смородина
Друк списку
--> Ягода
----> смородина
Рубрика
- Назва:
- смородина
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Використання пектиновмісної сировини в технології десертних виробів [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Використання пектиновмісної сировини в технології десертних виробів [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Поперечний, А. М.
Вплив технологічних параметрів на процес сушіння смородини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Поперечний, А. М.
Вплив технологічних параметрів на процес сушіння смородини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Магомедова, С. А.
Ценный источник БАВ и антиоксидантов + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Магомедова, С. А.
Ценный источник БАВ и антиоксидантов + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-коти [Електронний...
б.р.
ISBN відсутній
Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-коти [Електронний...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Малюк, Л. П.
Розробка рецептури нових соусів з плодово-ягідної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Малюк, Л. П.
Розробка рецептури нових соусів з плодово-ягідної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Кирильченко, М. В.
Розроблення технології фруктових соусів із використанням соків чорної смородини та порічок черво...
б.р.
ISBN відсутній
Кирильченко, М. В.
Розроблення технології фруктових соусів із використанням соків чорної смородини та порічок черво...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Антонюк, I.
Технологія десерту "Оксамит" з покращеним нутрієнтним складом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Антонюк, I.
Технологія десерту "Оксамит" з покращеним нутрієнтним складом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Биологически активные вещества в ягодных культурах и продуктах переработки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Биологически активные вещества в ягодных культурах и продуктах переработки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Короткий, И. А.
Теплофизические характеристики ягод черной смородины [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Короткий, И. А.
Теплофизические характеристики ягод черной смородины [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Колтунов, В. А.
Ч.2. : Якість і збереженність плодів та ягід + [Електрон. ресурс]: Монографія
КНТЕУ, 2004 р.
ISBN 966-629-122-3
Колтунов, В. А.
Ч.2. : Якість і збереженність плодів та ягід + [Електрон. ресурс]: Монографія
КНТЕУ, 2004 р.
ISBN 966-629-122-3