Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Нові надходження
Простий пошук
Розширений пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезаурус (Рубрики)
Книгозабезпеченість:
За дисциплінами
За спеціальностями
За спеціалізаціями
За циклами дисциплін
За кафедрами
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Власенко, В. В.
До списку авторів
Власенко, В. В.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Відібрати для друку:
сторінку
|
інверсія
|
скинути
|
друк
(
0
)
Доступно
51 з 51
Книга
Товарознавство молока і молокопродуктів з основами технології переробки: Навч.посібник
"ГІПАНІС", 2000 р.
ISBN 966-7874-04-4
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
50 з 50
Книга
Ветеринарно-санітарна експертиза сировини та продуктів тваринного походження: Навч. посібник
РВВ ВАТ "Віноблдрукарня", 2000 р.
ISBN 5-7763-2344-4
1
2
3
4
5
повний текст
Замовити
На полицю
Доступно
45 з 45
Книга
Власенко, В. В.
Основи технології та товарознавства ковбас і м'ясокопченостей: Навч. посібник
"ГІПАНІС", 2001 р.
ISBN 966-7874-02-8
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
50 з 50
Книга
Технологія продуктів забою тварин: Підручник
РВВ ВАТ "Віноблдрукарня", 1999 р.
ISBN 5-7763-2498-X
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
49 з 49
Книга
Технологія продуктів забою тварин: практикум: навч. посібник
РВВ ВАТ "Віноблдрукарня", 1999 р.
ISBN 5-7763-2345-2
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Немає прим.
Книга (аналіт. опис)
Власенко, В. В.
Нові аспекти товарознавчої оцінки якості м'яса та м'ясопродуктів, отриманих в екологічно несприят...
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю