Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сирохман, І. В.
До списку авторів
Сирохман, І. В.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналіт. опис)
Сирохман, І. В.
Утилізація використаної тари і пакувальних матеріалів
б.р.
ISBN відсутній
Сирохман, І. В.
Утилізація використаної тари і пакувальних матеріалів
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Сирохман, І. В.
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів + [Електронний ресурс]: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN відсутній
Сирохман, І. В.
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів + [Електронний ресурс]: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN відсутній
Книга
Сирохман, І. В.
Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Сирохман, І. В.
Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Сирохман, І. В.
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 966-364-787-6
Сирохман, І. В.
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 966-364-787-6
Книга (аналіт. опис)
Сирохман, І. В.
Транспортуваня, дозабійна підготовка і первинна переробка худоби [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сирохман, І. В.
Транспортуваня, дозабійна підготовка і первинна переробка худоби [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Сирохман, І. В.
Контроль якості, фальсифікація і товарознавчо - санітарна експертиза м'яса і м'ясних продуктів [Т...
б.р.
ISBN відсутній
Сирохман, І. В.
Контроль якості, фальсифікація і товарознавчо - санітарна експертиза м'яса і м'ясних продуктів [Т...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Сирохман, І. В.
Сучасні методи дослідження якості і визначення харчових добавок у м'ясних продуктах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сирохман, І. В.
Сучасні методи дослідження якості і визначення харчових добавок у м'ясних продуктах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Сирохман, І. В.
Правила продажу і мерчандайзинг м'яса та м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сирохман, І. В.
Правила продажу і мерчандайзинг м'яса та м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 966-364-899-6
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 966-364-899-6
Книга
Сирохман, І. В.
Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Сирохман, І. В.
Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Сирохман, І. В.
Якість і безпечність харчування населення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сирохман, І. В.
Якість і безпечність харчування населення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Сирохман, І. В.
Сучасні досягнення харчової токсикології [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сирохман, І. В.
Сучасні досягнення харчової токсикології [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Сирохман, І. В.
Соціально - економічні передумови створення в Україні індустрії здорового харчування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сирохман, І. В.
Соціально - економічні передумови створення в Україні індустрії здорового харчування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Сирохман, І. В.
Адекватне харчування і його практична реалізація [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сирохман, І. В.
Адекватне харчування і його практична реалізація [Текст]
б.р.
ISBN відсутній