Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Нові надходження
Простий пошук
Розширений пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезаурус (Рубрики)
Книгозабезпеченість:
За дисциплінами
За спеціальностями
За спеціалізаціями
За циклами дисциплін
За кафедрами
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Гуць, В. С.
До списку авторів
Гуць, В. С.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Відібрати для друку:
сторінку
|
інверсія
|
скинути
|
друк
(
0
)
Немає прим.
Стаття
Гуць, В. С.
Методичні аспекти використання електронних навчальних матеріалів
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Гуць, В. С.
Адгезія харчових продуктів в процесах пакування
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Гуць, В. С.
Рибні пресерви: Вчені запропонували нову методику визначення їх консистенції - вона проста, ефективна й достовірна
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
На полицю
Немає прим.
Стаття
Гуць, В. С.
Моделирование показателей качества пищевых продуктов и прогнозирование срока их годности [Текст] ...
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
На полицю
Немає прим.
Стаття
Силка, І. М.
Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
1
2
3
4
5
повний текст
На полицю
Доступно
10 з 10
Книга
Гуць, В. С.
Технологічне устаткування готелів, готельних комплексів [Текст]: підручник
Ліра-К, 2019 р.
ISBN 978-617-7748-72-3
1
2
3
4
5
повний текст
Замовити
На полицю