Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Нові надходження
Простий пошук
Розширений пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезаурус (Рубрики)
Книгозабезпеченість:
За дисциплінами
За спеціальностями
За спеціалізаціями
За циклами дисциплін
За кафедрами
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: КолосС, М.
До списку видавництв
КолосС, М.
Сортувати за:
заглавию
Пов'язані описи:
Відібрати для друку:
сторінку
|
інверсія
|
скинути
|
друк
(
0
)
Перша
1
2
3
4
5
Остання
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
вперед >>
Доступно
1 з 1
Книга
Лурье, И. С.
Технологический и микробиологический контроль в кондитерском производстве: Справочник
КолосС, 2003 р.
ISBN 5-9532003-4-X
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
7 з 7
Книга
Кавецкий, Г. Д.
Оборудование предприятий общественного питания: Учеб. пособие
Серія:
Учебники и учеб. пособия для студентов высших учеб. заведений
КолосС, 2004 р.
ISBN 5-9532013-1-1
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
4 з 4
Книга
Технологии пищевых производств: Учебник
КолосС, 2005 р.
ISBN 5-10-003813-6
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
2 з 2
Книга
Зимин, Н. Е.
Анализ и диагностика финансово-хозяйственной деятельности предприятия: Учебник
Серія:
Учебники и учеб. пособия для студентов высших учеб. заведений
КолосС, 2004 р.
ISBN 5-9532015-1-6
1
2
3
4
5
Замовити
На полицю
Доступно
1 з 1
Книга
Шидловська, В. П.
Органолептические свойства молока и молочных продуктов: Справочник
КолосС, 2004 р.
ISBN 5-9532018-9-3
1
2
3
4
5
повний текст
Замовити
На полицю
Серії:
Учебники и учеб. пособия для студентов высших учеб. заведений