Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: харчова
Рубрики
--> Промисловість
----> харчова
Друк списку
--> Промисловість
----> харчова
Рубрика
- Назва:
- харчова
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Запорожченко, В. Г.
Профессиональная гигиеническая подготовка работников предприятий пищевой отрасли
б.р.
ISBN відсутній
Запорожченко, В. Г.
Профессиональная гигиеническая подготовка работников предприятий пищевой отрасли
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Вплив діджиталізації на функціонування українських компаній харчової промисловості в умовах сучас...
б.р.
ISBN відсутній
Вплив діджиталізації на функціонування українських компаній харчової промисловості в умовах сучас...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Райимкулова, Ч. О.
Использование фасолевой муки при производстве рубленых полуфабрикатов
б.р.
ISBN відсутній
Райимкулова, Ч. О.
Использование фасолевой муки при производстве рубленых полуфабрикатов
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Алексахина, В. А.
Причины возможного брака при производстве соленых мясных изделий
б.р.
ISBN відсутній
Алексахина, В. А.
Причины возможного брака при производстве соленых мясных изделий
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Ортинська, М.
Як захистити право інтелектуальної власності на рецепт пива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ортинська, М.
Як захистити право інтелектуальної власності на рецепт пива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Гайворонська, З. М.
Формалізація вимог до якості виконання курсового проекту з дисципліни "Процеси й апарати харчових...
б.р.
ISBN відсутній
Гайворонська, З. М.
Формалізація вимог до якості виконання курсового проекту з дисципліни "Процеси й апарати харчових...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналіт. опис)
Географія промисловості світу: лісової, легкої, харчової [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Географія промисловості світу: лісової, легкої, харчової [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Лисовская, Д. П.
Гигроскопические и теплофизические свойства пищевых продуктов: Лекция
Московский ордена Дружбы народов кооперативный институт, 1986 р.
ISBN відсутній
Лисовская, Д. П.
Гигроскопические и теплофизические свойства пищевых продуктов: Лекция
Московский ордена Дружбы народов кооперативный институт, 1986 р.
ISBN відсутній
Книга
Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2014 р.
ISBN 978-966-405-334-8
Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2014 р.
ISBN 978-966-405-334-8
Стаття
Миронова, А.
Глутамат натрію (Е 621) у харчових продуктах: які небезпеки? [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Миронова, А.
Глутамат натрію (Е 621) у харчових продуктах: які небезпеки? [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Беликова, И.
Фуд-дизайн (food design) как новый инструмент для бизнеса [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Беликова, И.
Фуд-дизайн (food design) как новый инструмент для бизнеса [Текст]
б.р.
ISBN відсутній