Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги у рубриці: харчовий
Рубрики
--> Домішок
----> харчовий
Друк списку
--> Домішок
----> харчовий
Рубрика
- Назва:
- харчовий
Друк списку
Пов'язані описи:
Стаття
Кролевець, Т.
"Citri-Fi" ─ нові можливості у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кролевець, Т.
"Citri-Fi" ─ нові можливості у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Cанітарно-епідеміологічна експертиза товарів: Опорний конспект лекцій
КНТЕУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Cанітарно-епідеміологічна експертиза товарів: Опорний конспект лекцій
КНТЕУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Стаття
Peshuk, L. V.
Development of the newest healthy food products using green algae [Electronic resource]
Розробка новітніх продуктів здорового харчування з використанням зелених водоростей
б.р.
ISBN відсутній
Peshuk, L. V.
Development of the newest healthy food products using green algae [Electronic resource]
Розробка новітніх продуктів здорового харчування з використанням зелених водоростей
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Кардаш, С.
Вкус северных морей в натуральных экстрактах и порошках из морепродуктов
б.р.
ISBN відсутній
Кардаш, С.
Вкус северных морей в натуральных экстрактах и порошках из морепродуктов
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
С эмульгаторами от компании "Даниско" вы сможете сократить затраты на производство бисквитных изд...
б.р.
ISBN відсутній
С эмульгаторами от компании "Даниско" вы сможете сократить затраты на производство бисквитных изд...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Мацак, В.
Бамбуковая клетчатка JustFiber в производстве мясопродуктов [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Мацак, В.
Бамбуковая клетчатка JustFiber в производстве мясопродуктов [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Возвращение к истокам. Натуральные ингредиенты для кондитерской промышленности[Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Возвращение к истокам. Натуральные ингредиенты для кондитерской промышленности[Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Использование глюкозных, мальтозных, глюкозно-фруктозных сиропов (паток) при производстве морожен...
б.р.
ISBN відсутній
Использование глюкозных, мальтозных, глюкозно-фруктозных сиропов (паток) при производстве морожен...
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Кондитерские помощьники. Ингредиенты для мучных кондитерских изделий [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кондитерские помощьники. Ингредиенты для мучных кондитерских изделий [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стаття
Шматченко, И.
Ароматизаторы хлебобулочных изделий ─ эссенции, пряности и приправы [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шматченко, И.
Ароматизаторы хлебобулочных изделий ─ эссенции, пряности и приправы [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Шуманн, Г.
Безалкогольные напитки: Сырье, технологии, нормативы: Пер. с нем
Профессия, 2004 р.
ISBN 5-939130-63-1
Шуманн, Г.
Безалкогольные напитки: Сырье, технологии, нормативы: Пер. с нем
Профессия, 2004 р.
ISBN 5-939130-63-1