Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Гущин, В. В. - "Стандарт ЕЭК ООН на мясо кур - тушки их части" и участие ВНИИПП в его разработке
Гущин, В. В. - "Стандарт ЕЭК ООН на мясо кур - тушки их части" и участие ВНИИПП в его разработке
Стаття
Автор: Гущин, В. В.
Мясные технологии. "Стандарт ЕЭК ООН на мясо кур - тушки их части" и участие ВНИИПП в его разработке
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Гущин, В. В.
Мясные технологии. "Стандарт ЕЭК ООН на мясо кур - тушки их части" и участие ВНИИПП в его разработке
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Гущин, В. В.
"Стандарт ЕЭК ООН на мясо кур - тушки их части" и участие ВНИИПП в его разработке / В. В. Гущин // Мясные технологии. – 2006. – N3. – С.4-9.
загальний = Організації : міжнародні : ООН
загальний = Стандарт : міжнародний
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : продуктів птахівництва
Гущин, В. В.
"Стандарт ЕЭК ООН на мясо кур - тушки их части" и участие ВНИИПП в его разработке / В. В. Гущин // Мясные технологии. – 2006. – N3. – С.4-9.
загальний = Організації : міжнародні : ООН
загальний = Стандарт : міжнародний
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : продуктів птахівництва