Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Гуць, В. С. - Рибні пресерви
Гуць, В. С. - Рибні пресерви
Стаття
Автор: Гуць, В. С.
Харчова і переробна промисловість. Рибні пресерви: Вчені запропонували нову методику визначення їх консистенції - вона проста, ефективна й достовірна
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Гуць, В. С.
Харчова і переробна промисловість. Рибні пресерви: Вчені запропонували нову методику визначення їх консистенції - вона проста, ефективна й достовірна
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Гуць, В. С.
Рибні пресерви : Вчені запропонували нову методику визначення їх консистенції - вона проста, ефективна й достовірна / В. С. Гуць, О. Тимофєєва, О. Сидоренко // Харчова і переробна промисловість. – 2006. – N7. – С.14-17.
загальний = Економіка України
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Виробництво : риби та рибних продуктів
Гуць, В. С.
Рибні пресерви : Вчені запропонували нову методику визначення їх консистенції - вона проста, ефективна й достовірна / В. С. Гуць, О. Тимофєєва, О. Сидоренко // Харчова і переробна промисловість. – 2006. – N7. – С.14-17.
загальний = Економіка України
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Виробництво : риби та рибних продуктів