Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Hyman, Gwenda L. - The new cooking of Britain and Ireland
Hyman, Gwenda L. - The new cooking of Britain and Ireland
Книга
Автор: Hyman, Gwenda L.
The new cooking of Britain and Ireland: A culinary journey in search of regional foods and innovative chefs
Видавництво: John Wiley and Sons, Inc., 1995 г.
ISBN 0-471-01279-3
Автор: Hyman, Gwenda L.
The new cooking of Britain and Ireland: A culinary journey in search of regional foods and innovative chefs
Видавництво: John Wiley and Sons, Inc., 1995 г.
ISBN 0-471-01279-3
(UA) Книга
81.2Англ. Х 98
Hyman, Gwenda L.
The new cooking of Britain and Ireland : A culinary journey in search of regional foods and innovative chefs / Gwenda L. Hyman. – New York : John Wiley and Sons, Inc., 1995 (; N.Y.). – 433 с. – Новая кухня британцев и ирландцев Хьюман Г.Л. – ISBN 0-471-01279-3 : 8.00.
ББК 81.2Англ. Х 98
ББК 36.997
загальний = Харчування : громадське
загальний = Страва : зарубіжної кухні
загальний = Технологія : приготування їжі
296204 Наук. абонемент
302003 Наук. абонемент
81.2Англ. Х 98
Hyman, Gwenda L.
The new cooking of Britain and Ireland : A culinary journey in search of regional foods and innovative chefs / Gwenda L. Hyman. – New York : John Wiley and Sons, Inc., 1995 (; N.Y.). – 433 с. – Новая кухня британцев и ирландцев Хьюман Г.Л. – ISBN 0-471-01279-3 : 8.00.
ББК 81.2Англ. Х 98
ББК 36.997
загальний = Харчування : громадське
загальний = Страва : зарубіжної кухні
загальний = Технологія : приготування їжі
296204 Наук. абонемент
302003 Наук. абонемент