Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Кузьмин, П. - Пороки плавленого сыра и способы их устранения
Кузьмин, П. - Пороки плавленого сыра и способы их устранения
Стаття
Автор: Кузьмин, П.
Сыроделие и маслоделие. Пороки плавленого сыра и способы их устранения: Опыт компаний "Хохланд Руссланд" и "БК Джюлини"
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Кузьмин, П.
Сыроделие и маслоделие. Пороки плавленого сыра и способы их устранения: Опыт компаний "Хохланд Руссланд" и "БК Джюлини"
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Кузьмин, П.
Пороки плавленого сыра и способы их устранения : Опыт компаний "Хохланд Руссланд" и "БК Джюлини" / П. Кузьмин, И. Цветков // Сыроделие и маслоделие. – 2007. – N1. – С.23-30.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Аналіз : якості
загальний = Продукти (харчування) : сир
Кузьмин, П.
Пороки плавленого сыра и способы их устранения : Опыт компаний "Хохланд Руссланд" и "БК Джюлини" / П. Кузьмин, И. Цветков // Сыроделие и маслоделие. – 2007. – N1. – С.23-30.
загальний = Дослідження : наукове
загальний = Аналіз : якості
загальний = Продукти (харчування) : сир