Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ощипок, І. М. - Зберігання, консервування та переробка яєць [Текст]
Ощипок, І. М. - Зберігання, консервування та переробка яєць [Текст]
Стаття
Автор: Ощипок, І. М.
Мясное дело. Зберігання, консервування та переробка яєць [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ощипок, І. М.
Мясное дело. Зберігання, консервування та переробка яєць [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Ощипок, І. М.
Зберігання, консервування та переробка яєць [Текст] / І. М. Ощипок // Мясное дело. – 2008. – N5. – С.12-13 (Початок. Закінч. у наст номері).
загальний = Переробка : яєць
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Промисловість : консервна
загальний = Виробництво : консервне
Ощипок, І. М.
Зберігання, консервування та переробка яєць [Текст] / І. М. Ощипок // Мясное дело. – 2008. – N5. – С.12-13 (Початок. Закінч. у наст номері).
загальний = Переробка : яєць
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Промисловість : консервна
загальний = Виробництво : консервне