Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Козубаєва, Л. - Дисперговане зерно допомагає зберегти в хлібі білки й вітаміни [Текст]
Козубаєва, Л. - Дисперговане зерно допомагає зберегти в хлібі білки й вітаміни [Текст]
Стаття
Автор: Козубаєва, Л.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Дисперговане зерно допомагає зберегти в хлібі білки й вітаміни [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Козубаєва, Л.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Дисперговане зерно допомагає зберегти в хлібі білки й вітаміни [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Козубаєва, Л.
Дисперговане зерно допомагає зберегти в хлібі білки й вітаміни [Текст] / Л. Козубаєва, С. Конєва // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2009. – N2. – С.34-35.
загальний = Склад : хімічний
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Вітаміни
загальний = Досвід : світовий
Козубаєва, Л.
Дисперговане зерно допомагає зберегти в хлібі білки й вітаміни [Текст] / Л. Козубаєва, С. Конєва // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2009. – N2. – С.34-35.
загальний = Склад : хімічний
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Вітаміни
загальний = Досвід : світовий