Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Расолько, Л. А. - Критические контрольные точки в переработке сельскохозяйственного пищевого сырья [Текст]
Расолько, Л. А. - Критические контрольные точки в переработке сельскохозяйственного пищевого сырья [Текст]
Стаття
Автор: Расолько, Л. А.
Молочный продукт. Критические контрольные точки в переработке сельскохозяйственного пищевого сырья [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Расолько, Л. А.
Молочный продукт. Критические контрольные точки в переработке сельскохозяйственного пищевого сырья [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Расолько, Л. А.
Критические контрольные точки в переработке сельскохозяйственного пищевого сырья [Текст] / Л. А. Расолько, М. В. Бренч, Н. В. Маруда, [и др.] // Молочный продукт. – 2009. – N2. – С.39-40.
загальний = Переробка : молока
загальний = Якість : продукції
загальний = Промисловість : молочна
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Сировина : тваринного походження
Расолько, Л. А.
Критические контрольные точки в переработке сельскохозяйственного пищевого сырья [Текст] / Л. А. Расолько, М. В. Бренч, Н. В. Маруда, [и др.] // Молочный продукт. – 2009. – N2. – С.39-40.
загальний = Переробка : молока
загальний = Якість : продукції
загальний = Промисловість : молочна
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Сировина : тваринного походження