Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Румянцева, В. В. - Использование технофункциональных свойств зернового сырья при производстве желейных кондитерских ...
Румянцева, В. В. - Использование технофункциональных свойств зернового сырья при производстве желейных кондитерских ...
Книга (аналіт. опис)
Автор: Румянцева, В. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 20. Использование технофункциональных свойств зернового сырья при производстве желейных кондитерских ...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Румянцева, В. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 20. Использование технофункциональных свойств зернового сырья при производстве желейных кондитерских ...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Книга (аналіт. опис)
36.81 О-16
Румянцева, В. В.
Использование технофункциональных свойств зернового сырья при производстве желейных кондитерских масс [Текст] / В. В. Румянцева, Н. М. Ковач, Т. Н. Дементьева // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 20 : тем. зб. наук. пр. / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – С.252-259.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Переробка : зерна
загальний = Продукти (харчування) : цукор
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Продукти (харчування) : пектин
36.81 О-16
Румянцева, В. В.
Использование технофункциональных свойств зернового сырья при производстве желейных кондитерских масс [Текст] / В. В. Румянцева, Н. М. Ковач, Т. Н. Дементьева // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 20 : тем. зб. наук. пр. / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – С.252-259.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Переробка : зерна
загальний = Продукти (харчування) : цукор
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Продукти (харчування) : пектин