Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Юдіна, Т. I. - Обгрунтування технологічних параметрів одержання розчинної форми молочно-білкового концентрату із...
Юдіна, Т. I. - Обгрунтування технологічних параметрів одержання розчинної форми молочно-білкового концентрату із...
Стаття
Автор: Юдіна, Т. I.
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер.... Обгрунтування технологічних параметрів одержання розчинної форми молочно-білкового концентрату із...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Юдіна, Т. I.
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер.... Обгрунтування технологічних параметрів одержання розчинної форми молочно-білкового концентрату із...
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Юдіна, Т. I.
Обгрунтування технологічних параметрів одержання розчинної форми молочно-білкового концентрату із сколотин [Текст] / Т. I. Юдіна, С. М. Бесіда // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2010. – N1. – С. 127-131.
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
Юдіна, Т. I.
Обгрунтування технологічних параметрів одержання розчинної форми молочно-білкового концентрату із сколотин [Текст] / Т. I. Юдіна, С. М. Бесіда // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2010. – N1. – С. 127-131.
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів