Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Производство и переработка свинины [Текст]
Производство и переработка свинины [Текст]
Книга
Автор:
Производство и переработка свинины [Текст]: учеб. пособие
Видавництво: Колос, 2008 г.
ISBN 978-5-10-003979-2
Автор:
Производство и переработка свинины [Текст]: учеб. пособие
Видавництво: Колос, 2008 г.
ISBN 978-5-10-003979-2
(UA) Книга
36.92я73 П80
Производство и переработка свинины [Текст] : учеб. пособие / А. Н. Негреева, В. А. Бабушкин, И. А. Скоркина, Е. Н. Третьякова. – Москва; Москва; Москва : Колос, 2008. – 168 с. + Електрон. зміст . – Спосіб доступу: локальна мережа ПУЕТ . – ISBN 978-5-10-003979-2 : 34.74 грн.
ББК 36.92я73 П80
ББК 46.5я73
загальний = Тваринництво : Спеціальне (приватне) тваринництво : Свинарство
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Переробка вторинних продуктів м'ясної промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Вирощування : свиней
344576 Загальний читальний зал
344577 Навч. абонемент
344578 Навч. абонемент
36.92я73 П80
Производство и переработка свинины [Текст] : учеб. пособие / А. Н. Негреева, В. А. Бабушкин, И. А. Скоркина, Е. Н. Третьякова. – Москва; Москва; Москва : Колос, 2008. – 168 с. + Електрон. зміст . – Спосіб доступу: локальна мережа ПУЕТ . – ISBN 978-5-10-003979-2 : 34.74 грн.
ББК 36.92я73 П80
ББК 46.5я73
загальний = Тваринництво : Спеціальне (приватне) тваринництво : Свинарство
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Переробка вторинних продуктів м'ясної промисловості
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Вирощування : свиней
344576 Загальний читальний зал
344577 Навч. абонемент
344578 Навч. абонемент