Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Апет, Т. К. - Хлеб и булочные изделия (технология приготовления, рецептура, выпечка)
Апет, Т. К. - Хлеб и булочные изделия (технология приготовления, рецептура, выпечка)
Книга
Автор: Апет, Т. К.
Хлеб и булочные изделия (технология приготовления, рецептура, выпечка): Справ. пособие
Видавництво: ООО "Попурри", 1997 г.
ISBN 985-438-023-8
Автор: Апет, Т. К.
Хлеб и булочные изделия (технология приготовления, рецептура, выпечка): Справ. пособие
Видавництво: ООО "Попурри", 1997 г.
ISBN 985-438-023-8
(UA) Книга
36.83я2 А76
Апет, Т. К.
Хлеб и булочные изделия (технология приготовления, рецептура, выпечка) : Справ. пособие / Т. К. Апет, З. Н. Пашук. – М. : ООО "Попурри", 1997 (; Мн.). – 320 с. – ISBN 985-438-023-8 : 26.80.
ББК 36.83я2 А76
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія борошняних кондитерських виробів
загальний = Виробництво : хлібопекарне
305966 Загальний читальний зал
305967 Загальний читальний зал
305962 Наук. абонемент
305964 Наук. абонемент
305968 Наук. абонемент
305969 Наук. абонемент
305970 Наук. абонемент
305963 Читальний зал для науковців
36.83я2 А76
Апет, Т. К.
Хлеб и булочные изделия (технология приготовления, рецептура, выпечка) : Справ. пособие / Т. К. Апет, З. Н. Пашук. – М. : ООО "Попурри", 1997 (; Мн.). – 320 с. – ISBN 985-438-023-8 : 26.80.
ББК 36.83я2 А76
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія борошняних кондитерських виробів
загальний = Виробництво : хлібопекарне
305966 Загальний читальний зал
305967 Загальний читальний зал
305962 Наук. абонемент
305964 Наук. абонемент
305968 Наук. абонемент
305969 Наук. абонемент
305970 Наук. абонемент
305963 Читальний зал для науковців