Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бичков, Я. М. - Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] + [Еле...
Бичков, Я. М. - Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] + [Еле...
Книга
Автор: Бичков, Я. М.
Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] + [Еле...: монографія
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2007 г.
ISBN 978-966-7971-59-5
Автор: Бичков, Я. М.
Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] + [Еле...: монографія
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2007 г.
ISBN 978-966-7971-59-5
(UA) Книга
36.915 Б67
Бичков, Я. М.
Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] + [Електрон. ресурс] : монографія / Я. М. Бичков. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2007. – 90 с. – ISBN 978-966-7971-59-5 : 5.00.
ББК 36.915 Б67
загальний = Продукти (харчування) : смакові (прянощі, приправи)
загальний = Рослина : ефіромасляна
загальний = Переробка : продукції
загальний = Процес (технологічний) : сушіння
346386 Загальний читальний зал
346387 Загальний читальний зал
346390 Наук. абонемент
346388 Читальний зал для науковців
346389 Читальний зал для науковців
36.915 Б67
Бичков, Я. М.
Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] + [Електрон. ресурс] : монографія / Я. М. Бичков. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2007. – 90 с. – ISBN 978-966-7971-59-5 : 5.00.
ББК 36.915 Б67
загальний = Продукти (харчування) : смакові (прянощі, приправи)
загальний = Рослина : ефіромасляна
загальний = Переробка : продукції
загальний = Процес (технологічний) : сушіння
346386 Загальний читальний зал
346387 Загальний читальний зал
346390 Наук. абонемент
346388 Читальний зал для науковців
346389 Читальний зал для науковців