Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Лапшина, А. А. - Способ оценки качества говядины при жизни убойных животных [Текст]
Лапшина, А. А. - Способ оценки качества говядины при жизни убойных животных [Текст]
Стаття
Автор: Лапшина, А. А.
Мясные технологии. Способ оценки качества говядины при жизни убойных животных [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Лапшина, А. А.
Мясные технологии. Способ оценки качества говядины при жизни убойных животных [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Лапшина, А. А.
Способ оценки качества говядины при жизни убойных животных [Текст] / А. А. Лапшина, Н. В. Тихонова, С. Л. Тихонов // Мясные технологии. – 2012. – № 7. – С. 32─34 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Оцінка
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Якість : продукції
загальний = Промисловість : м'ясна
Лапшина, А. А.
Способ оценки качества говядины при жизни убойных животных [Текст] / А. А. Лапшина, Н. В. Тихонова, С. Л. Тихонов // Мясные технологии. – 2012. – № 7. – С. 32─34 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
загальний = Оцінка
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Якість : продукції
загальний = Промисловість : м'ясна