Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Матрич, В. В. - Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива [Текст]
Матрич, В. В. - Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива [Текст]
Стаття
Автор: Матрич, В. В.
Продукты & ингредиенты. Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Матрич, В. В.
Продукты & ингредиенты. Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Матрич, В. В.
Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива [Текст] / В. В. Матрич, Г. Є. Поліщук // Продукты & ингредиенты. – 2013. – № 5. – С. 25─27.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : зерно
загальний = Виробництво : морозива
загальний = Продукти (харчування) : морозиво
Матрич, В. В.
Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива [Текст] / В. В. Матрич, Г. Є. Поліщук // Продукты & ингредиенты. – 2013. – № 5. – С. 25─27.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : зерно
загальний = Виробництво : морозива
загальний = Продукти (харчування) : морозиво