Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бутенко, Л. М. - Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних м'ясних продуктів [Текст]
Бутенко, Л. М. - Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних м'ясних продуктів [Текст]
Стаття
Автор: Бутенко, Л. М.
Мясное дело. Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних м'ясних продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Бутенко, Л. М.
Мясное дело. Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних м'ясних продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Стаття
Бутенко, Л. М.
Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних м'ясних продуктів [Текст] / Л. М. Бутенко, Н. М. Слободянюк, О. С. Андрощук // Мясное дело. – 2013. – № 8/9. – С. 23─26.
загальний = Харчування
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Фізіологія : харчування
Гігієна : харчування
Бутенко, Л. М.
Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних м'ясних продуктів [Текст] / Л. М. Бутенко, Н. М. Слободянюк, О. С. Андрощук // Мясное дело. – 2013. – № 8/9. – С. 23─26.
загальний = Харчування
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Фізіологія : харчування
Гігієна : харчування